Laatste nieuws vanuit het district Hunsingo

Zaterdag, 30 mei 2020

ALLE WEDSTRIJDEN ZIJN TOT NADER ORDER AFGELAST TOT 3 OKTOBER. DUS OOK DE VAKANTIE WEDSTRIJDEN VANUIT ONDERDENDAM.

Het gezamenlijke bestuur van het district Hunsingo heeft na rijp beraad besloten om alle district wedstrijden met ingang van 6 juni tot en met 3 oktober te annuleren.
Ook het Open Kampioenschap Stekvissen Het Hogeland op d.d. 12 september kan helaas NIET worden georganiseerd.
De vakantie wedstrijden van 22, 29 juli en 5 augustus kunnen in de huidige vorm niet gaan plaatsvinden, mits er nog plaats komt voor extra verruiming na 1 juli.
Met vriendelijke groet,
Secretaris district Hunsingo